nlc.hu
Trend

Egy férfi is szexuális visszaéléssel vádolja R. Kellyt

Egy férfi is vallott R. Kelly ellen: szexuális visszaéléssel vádolja

Az eset állítólag a férfi kamaszkorában történt. Azt remélte, R. Kelly segíteni fog neki.

A zenész ellen 18 vádpontban zajlik tárgyalás, ezek közt van kiskorúak szexuális kihasználása, emberrablás és zsarolás is.

A hiphop-sztár ellen 2019 óta 18 rendbeli szexuális zaklatással vádolták meg, az újabb vádpont is egy már ismert áldozathoz köthető. Közöttük kiskorúak is volta, amikor R. Kelly szexre kényszerítette őket.

Az eddig vádak szerint a sztár gyakorlatilag szexrabszolgaként tartott fiatalkorú nőket, de az egyik vád szerint például zsarolással szerzett hamis iratokat, hogy feleségül vehesse 15 éves barátnőjét. Egyes nők pedig azt állítják, más férfiakkal is szexre kényszerítette őket, és a szexet büntetésre használta.

R. Kelly, tárgyalás, nemi erőszak

R. Kelly egyik vádpontban sem tartja magát bűnösnek. Fotó: Getty Images

A Hvg azt írja, hogy a legutóbbi tárgyaláson vallott egy férfi is, aki arról mesélt, hogy R. Kelly 17 évesen követett el ellene szexuális visszaélést.

  • A férfi 2006-ban egy McDonald’sban dolgozott, és rapperré szeretett volna válni; R. Kelly megadta neki a telefonszámát, ezt az anyukája fel is hívta, remélve, hogy a sztár segít majd a fiának.
  • R. Kelly meg is hívta a családot egy partira a házába, majd a férfi állítása szerint ő kétszer is a stúdiójába utazott.
  • A férfi szerint az egyik alkalommal R. Kelly megkérdezte tőle, mire lenne hajlandó a zenéért, mire a fiú azt mondta, bármit megtenne, akár a táskáját is cipelné, R. Kelly állítólag azt felelte, nem erre gondolt, majd a fiú elé térdelt, és orálisan közösült vele.
  • Utána azt mondta, az ügy maradjon kettejük között.
  • A férfi azt is állítja, hogy amikor egy másik alkalommal az énekes házában járt, R. Kelly háromszor csettintett az ujjaival, mire egy meztelen nő előmászott egy boxring alól, és mindkettejüket orális szexben részesítette. Az ilyen esetekről R. Kelly állítólag felvételt is készített.

Ugyanezen a tárgyaláson egy nő is tanúskodott R. Kelly ellen, aki azt mondta, egy koncerten  autogramot akart kérni a sztártól egy barátnőjével együtt. A sztár azt mondta, menjenek vele a hotelszobájába „meghallgatásra”, ahol aztán arra kérte őket, „játsszanak egy játékot”, amelyből kiderül, melyikük csókolózik jobban. Egy ponton Kelly agresszív lett és megerőszakolta. A nő szerint a barátnője biztatta, hogy jelentse fel a sztárt, de mivel ő is zenész akart lenni, félt, hogy nem hisznek neki, és feketelistára kerül a zeneiparban.

Ha a bíróság bűnösnek találja R. Kellyt, 10 évtől életfogytig terjedő börtönbüntetés várhat rá.

(hvg)

Még több hír az nlc-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top