Aktuális

Osztályfőnöke mentette ki a százkilós betontömb alól a kisfiút

Súlyosan megsérült a romos háznál játszó gyerek Pusztaszabolcson.

Egy ház romjainál játszott egy 12 éves kisfiú a barátaival Pusztaszabolcson, amikor egy mintegy egymázsás betontömb zuhant rá. A fiú osztályfőnöke, Kovács Zoltán a közelben sétáltatta a kutyáját, amikor meghallotta a gyerekek rémült kiabálását – számolt be róla a Blikk.

A férfi azonnal rohant segíteni: leemelte a betontömböt a kisfiúról, majd stabil oldalfekvésbe helyezte őt. A gyerek nem volt magánál, és erősen vérzett. Mentőhelikopter jött érte, válságos állapotban szállították kórházba.

beton romok

A kép illusztráció! (iStock)

A kisfiú súlyos fejsérülést szenvedett, annyit lehet tudni, hogy mély altatásban tartották, és az édesapja már bemehetett hozzá.

A helyiek szerint várható volt, hogy valaki balesetet szenved a romos háznál, mely gázrobbanás következtében dőlt össze néhány éve.

A település polgármestere, Csányi Kálmán úgy nyilatkozott, az ingatlan magántulajdonban van, ám a történtek után megteszik a szükséges lépéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top