Aktuális

Megszökött a kórházból, majd ikreket szült egy budapesti rab

Hétfőn szökött meg a rabkórházból az a 19 éves nő, aki kedden ikreknek adott életet.

A 19 éves V. G. Nóra hétfőn szökött meg a SOTE szülészeti klinikájáról, ahová veszélyeztetett terhessége miatt szállították. Zuhanyzás közben nem volt rajta a rablánc, ezt kihasználva egy másik ajtón kisétált az épületből, felszállt a buszra, és elbuszozott a párjához – tudta meg az RTL Klub. Mivel a férfi nem volt otthon, annak anyjához ment.

Másnap reggel azonban a nő rosszul lett, ezért végül feladta magát. A rendőrök visszavitték a kórházba, ahol hetedik hónapra, császármetszéssel egy ikerpárnak adott életet. A gyerekek egyelőre inkubátorban maradtak, V. G. Nórának viszont vissza kell térnie a rabkórházba. Ha a letartóztatását augusztusban meghosszabbítják, akkor a gyerekek gyámság alá kerülhetnek.

A kép illusztráció (forrás: iStock)

A 19 éves nőt korábban bűncselekmény miatt tartóztatták le, verekedésbe keveredett, és emberölési kísérlettel vádolják. Most a szökés miatt is eljárást indítanak ellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top