Aktuális

Kétségbeesetten, levélben kér segítséget az eltűnt villanyszerelő felesége

Több mint egy éve nem találják Mácsik Zoltánt.

Egy a Blikkhez eljuttatott levélben kér segítséget a tavaly húsvétkor eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán kétségbeesett felesége.

„Ami az én férjem, Mácsik Zoltán ügyében és általában az eltűnéses ügyek körül folyik az egyszerűen elszomorító! A férjemről közel 1.5 év után nem tudunk semmit. Zoli élete és sorsa 2018 3. hó 31-én 20-25 perc időintervallumban dőlt el. Nekünk pont ez hiányzik. Tavaly nyáron indítványt nyújtottunk be annak vonatkozásában, hogy az időintervallum és a helyszín ismeretében megkapjuk a műholdas felvételeket. Ezzel kapcsolatban a mai napig semmilyen írásos választ vagy elutasító határozatot többszöri kérésünk ellenére sem kaptunk” – írta a nő.

Mácsik Zoltán azután tűnt el, hogy találkozott munkaadójával, É.Imrével, aki tartozott neki egy elég nagy összeggel. A benzinkúton készült kamera rögzítette a találkozást, ez az utolsó kép Mácsikról, azóta se élve, se holtan nem került elő.

É. Imre előzetes letartóztatásban van, egy másik villanyszerelő megölésével is gyanúsítják, azonban beismerő vallomást nem tett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top