Aktuális

Zuhanyzóba rejtett kamerával kukkoltak egy balatonboglári üdülőben

A hatlakásos apartman tulajdonosát előállították a rendőrök.

A Balaton Soundra érkezett a fiatal nőkből álló baráti társaság, amelynek két, 20 év körüli tagja szállásuk zuhanyzójában vette észre, hogy a falban ütött kis lyukakból kamerák veszik fel minden mozdulatokat. A két lány hívta a rendőröket, akik csütörtök délelőtt 10 óra körül jelentek meg a balatonboglári apartmanháznál – tudta meg az Index.

A házkutatás után a rendőrök előállították a hatlakásos apartmanház tulajdonosát. Az Index forrása szerint az apartmanok főző- és fürdőfülkéi között kialakított rejtett folyosóról, a gipszkarton falba fúrt lyukakon keresztül kukkolták a lakókat. „Ezekbe a lyukakba nagyjából három milliméter átmérőjű, száloptikás kamerákat helyeztek, azon keresztül nézték azt, akit éppen akartak” – nyilatkozta a lapnak a névtelenséget kérő forrás.

Kukkoló (fotó: SVEN HOPPE/dpa)

A tulajdonos felesége azt állítja, a zuhanyzókban csak szellőzőnyílások vannak kialakítva. Ő cáfolta azt is, hogy minden vendég kiköltözött volna az apartmanházból. 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyszínre érkező rendőrök a ház szervizfolyosóján elfogtak egy 51 éves férfit, akit előállítottak a Fonyódi Rendőrkapitányságra tiltott adatszerzés megalapozott gyanúja miatt, és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a házkutatás alkalmával több helyen rejtett kameráknak kialakított üregeket találtak, számítástechnikai eszközöket, adathordozókat és mobiltelefonokat foglaltak le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top