Aktuális

Megerőszakolt egy 15 éves nemierőszak-áldozatot egy nyomozó

Nem ez volt az első esete. Neil David Kimball híres ügyekben is vezető nyomozó volt.

Szexuális bántalmazás ügyében fordult a rendőrséghez egy 15 éves lány, az ügyében nyomozó Neil David Kimball pedig megerőszakolta – írta a New York Timesra hivatkozva a 24.hu.

A férfi bevallotta tettét, mert így kisebb büntetésre számíthat, három év börtönre, mivel a végén nem is erőszakkal vádolták meg (pedig eredetileg az volt a vádban, hogy a lányt meg is kötözte), hanem jogellenes szexuális kapcsolattal.

A nyomozó, aki szexuális bűncselekményekkel foglalkozik, már harmadszorra került ilyen helyzetbe, az előző két esetben nem emeltek ellene vádat.

A mostani bántalmazást sem a lány, hanem az apja jelentette egy másik nyomozónak, aki egy év után átvette az ügyet Kimballtól.

Kimball volt az érintett nyomozó egy Los Angeles-i divattervezővel, Sara Abusheikh-kel történt szexuális visszaélés ügyében is. A nőnek illetlen és vad, oda nem illő dolgokat mondott, perverz, beteges módon érdeklődött az erőszakról, amitől elmondása szerint felizgult.

A nő ügyében mégsem történt semmi, akárhol is próbálta bepanaszolni Kimballt.

Kimball harmadik ügye még 2009-es, itt egy csoport nőt kihallgatás után arra ösztönzött, hogy menjenek vele, és üljenek be együtt a jakuzziba, egyiküket fogdosta, kezét a nemi szervéhez rakta.

Kimball a színésznő Asia Argentónak, a #Metoo kampány arcának ügyében is nyomozott, amikor a nőt egy fiatal férfi színész megvádolta, hogy még fiatalkorú volt, mikor lefeküdt vele.

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top