Aktuális

Kés is előkerült a FEZEN Fesztiválon

Tömegverekedés volt a FEZEN Fesztiválon, a rendőrség vizsgálja, mi történhetett.

Zajlanak a rendőrségi tanúkihallgatások, miután szombat hajnalban komoly verekedés alakult ki a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon. Úgy tudni, a balhé akkor alakult ki, amikor az érkező vihar miatt sok fesztiválozó egy sátorban keresett menedéket.

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphoto)

Volt szemtanú, aki arról beszélt, hogy a verekedés egy fesztiválozó csoport és a biztonsági őrök között tört ki. Ami biztos: a rendőrség a helyszínen több embert igazoltatott, és egy 31 éves helyi férfival szemben garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást, miután az illető egy késsel hadonászott. (police.hu)

Frissítés: A Blikk idézte a fesztivál szervezőinek közleményét, amely szerint „hajnalban egy 15-20 fős csapat összeakaszkodott a fesztivál biztonsági szolgálatával, majd verekedés tört ki. Ez már az intenzív vihar lecsengése után volt, hajnali fél 3-3 között kb. Erős szél már nem volt, szitáló eső még igen. Az egyik sátras színpad keverőállása és a büféje közötti részen alakult ki dulakodás, majd kiterelték a rendbontókat a sátor mellé. Itt az egyik dulakodó kést rántott, akit körbezártak, elvették tőle a kést, majd megverték. Eddig mindenki megerősítette az eseményeket. Nem tudni, hogy ki kötött bele kibe, ki ütött először.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top