Aktuális

Kenderesi Tamás édesanyja is megszólalt a zaklatási ügyben

Bízik benne, hogy mielőbb viszontláthatja a fiát.

Kiáll a családja Kenderesi Tamás úszó mellett, akit szexuális zaklatással vádolnak Dél-Koreában.

A Kvangdzsuban rendezett világbajnokságon 200 méter pillangón nyolcadikként végzett sportoló édesanyja beszélt a fiával, és bízik benne, hogy mielőbb viszontláthatja a gyerekét – írja a Blikk.

„Kiállunk mellette, nagyon várjuk haza. Biztosak vagyunk benne, hogy ártatlan, s reméljük, ezt a hatóságok is megállapítják majd”

– mondta Kenderesi Tamás édesanyja a lapnak.

A dél-koreai rendőrség vádemelési javaslattal fordult az ügyészséghez Kenderesi ügyében – írja az Index a koreai Yonhap hírügynökség nyomán.

A hatóságok úgy döntöttek, hogy a sportoló a vizsgálat ideje alatt, 10 napig nem hagyhatja el az országot. Kenderesi szeretne hazatérni Magyarországra, ezért hajlandó lenne kifizetni és letétbe helyezni a becsült bírságnak megfelelő összeget. Ez akár milliós nagyságrendű is lehet.

A magyar úszót az után gyanúsították meg szexuális zaklatással, hogy vasárnap egy szórakozóhelyen egy 18 éves lány kihívta a rendőröket, mert Kenderesi állítólag zaklatta.

Az úszó elismerte, hogy hozzáért egy ott dolgozó táncoslány fenekéhez, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítja.

A vádakra korábban Kenderesi barátnője, a válogatott kézilabdázó Szilovics Fanni is reagált: egy közös képpel biztosította támogatásáról a szerelmét.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top