Aktuális

Felesége helyett barátnőjével költözik új rezidenciájára az új brit miniszterelnök?

Boris Johnson olyat tett, amit emberemlékezet óta egyetlen brit kormányfő sem.

Theresa May brit miniszterelnököt lemondását követően a „brit Donald Trumpnak” is nevezett egykori londoni polgármester, majd külügyminiszter Boris Johnson váltotta a poszton, vagyis így ő költözhetett be a kormányfői rezidenciára, a Downing street 10-be.

Johnson azonban válófélben van, így hosszú ideje ő az első olyan miniszterelnök, aki nem házastársával veszi birtokba új lakóhelyét, hanem barátnőjével, Carrie Symondsszal – írja a 24.hu.

Carrie Symonds és Boris Johnson kapcsolatát tavaly év vége felé hozták nyilvánosságra (Fotó: Getty Images)

A brit kormányfő tavaly szeptemberben jelentette be, hogy 25 év után elválnak második feleségével, Marina Wheelerrel, ez azonban még nem történt meg hivatalosan. Vagyis Johnson ebből a szempontból is kilóg a sorból. A párnak négy közös gyereke van.

A 24.hu értesülései szerint Symonds és Boris Johnson kapcsolatára nem sokkal a válás bejelentése után derült fény, természetesen akkor még nem lehetett sejteni, hogy rövidesen ők foglalhatják el a Downing street 10-es szám alatt található rezidenciát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top