Aktuális

Készültek a brit orvosok Boris Johnson halálára

Maga a brit miniszterelnök, Boris Johson beszélt arról egy friss interjúban, hogy orvosai készültek halálhíre bejelentésére, miközben pár hete koronavírussal az intenzív osztályon ápolták.
Boris Johnson koronavírus-fertőzése részleteiről beszélt

Boris Johnson brit miniszterelnök a The Sun brit napilap vasárnapi számának adott interjút, amelyből többek között kiderült, hogy szerinte kórházi kezelés nélkül nem éli túl a március 26-án elkapott koronavírus-fertőzést.

Kórházba a politikus tíz nap múlva került, azon belül is pár napon belül az intenzív osztályra szállították, ahol sokáig csak oxigénmaszkon keresztül tudott lélegezni, miközben a monitoron végig látta az egészségi állapotát jelző mutatók folyamatos romlását.

Ekkor orvosai a legrosszabbra, a miniszterelnök esetleges halálhírének bejelentésére is készültek, akik végül megmentették az életét. Tiszteletükre és köszönetképpen róluk kapta a nevét Boris Johnson múlt szerdán született hatodik gyermeke.

(via)

Így áll most az épp tetőző koronavírus-helyzet Nagy-Britanniában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top