Aktuális

Egy bőröndben találták meg az orosz influenszer holttestét

A 24 éves nő nemrégiben kezdett új kapcsolatot, féltékenység állhat a háttérben.

Holtan találták moszkvai albérletében az orosz Jekatyerina Karaglanova orosz influenszert. A 24 éves nő holttestét a szülei találták meg egy bőröndben – írja a BBC.

Karaglanova nemrégiben kezdett egy új kapcsolatot, és párjával azt tervezték, hogy július 30-i születésnapját Hollandiában ünneplik. A szülei azonban napokon keresztül nem hallottak felőle semmit.

Ekkor megkeresték a főbérlőt, és a segítségével bejutottak lányuk albérletébe. Ott találták meg a holttestet egy bőröndben. A fiatal nőnek elvágták a torkát. A rendőrség nem talált arra utaló bizonyítékot, hogy a helyszínen bármilyen dulakodás történt volna, nem lett meg a gyilkos fegyver sem.

A biztonsági kamera felvételei szerint viszont a nő volt barátja épp azokban a napokban látogatta meg Karaglanovát, amikor ő eltűnt. A rendőrök arról nem beszéltek, hogy a látogatásnak lehet-e köze a gyilkossághoz. A féltékenységet mint lehetséges indítékot azonban vizsgálják.

Jekatyerina Karaglanovának több mint 85 ezer követője volt az Instagramon, magáról, külföldi utazásairól posztolt, rajongói pedig imádták, hogy hasonlít Audrey Hepburnre. Nemrégiben szerzett orvosi diplomát, és rezidensként bőrgyógyászattal foglalkozott.

(Kiemelt kép: Instagram/katti_loves_life)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top