Aktuális

Túladagolta magát és meghalt az egyik Kennedy-unoka

Vélhetően túladagolásban váratlanul elhunyt a 22 éves Saoirse Kennedy Hill, Robert F. Kennedy néhai amerikai szenátor egyik unokája.

A 22 éves lányhoz csütörtökön délután hívták ki a mentőket 91 éves nagyanyjának, Ethel Kennedynek a massachusettsi Hyannis Portban lévő házába, de a Bostoni Egyetem kommunikáció szakos hallgatójának életét nem sikerült megmenteni.

A lány élete tele volt reménnyel, ígérettel és szeretettel – hangoztatta közleményben a család. Saoirse Kennedy Hill egyedüli gyermeke volt Paul Michael és Courtney Kennedy Hillnek. Középiskolás korában a depresszióval folytatott küzdelméről írt az iskolaújságban, legutóbb a fegyvertartás korlátozását követelő menetekben vett részt.

Robert F. Kennedy unokái: Saoirse Kennedy Hill, Mariah Kennedy Cuomo és Cara Kennedy Cuomo 2006-ban (fotó: Evan Agostini/Getty Images)

A Kennedy-család az Egyesült Államok egyik vezető politikusdinasztiája. A számos sorscsapás ellenére a család továbbra is aktív a politikában, Robert F. Kennedy egyik unokája, Joe Kennedy III. 2013 óta tagja a szövetségi képviselőháznak.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top