Aktuális

Megverték a biztonsági őrök a 65 éves férfit, mert ki akart menni a boltba

Még a meccs előtt akart kimenni a stadionból.

Elképesztő dolog történt a győri ETO siófoki meccse előtt, a 65 éves győri Horváth Tibort a siófoki stadion biztonsági őrei egy szóváltás után megverték – írja a Kisalföld. 

„A szemközti boltba akartam kimenni szotyiért, rágcsálnivalóért, innivalóért, ezt egyébként a szektorokat elválasztó korlátnál lévő két biztonsági őr javasolta nekem – idézte fel a történteket Horváth Tibor a Kisalföldnek. – Azt mondták, húsz perc alatt megjárható az út, s ne is számítsunk arra, hogy gyorsan lesz büfé a vendégszektorban, talán majd negyedórával a meccs kezdete előtt kinyitják a fabódét. Nagyon meleg volt, sokat kellett utaznunk, s az egész délelőttöt ott töltöttük Siófokon, talán túl hamar kimentünk a stadionba, s már nem akartam az innivalóra annyit várni.”

A bejáratnál lévő biztonsági őrök azonban nem akarták kiengedni.

„Arra hivatkozva, hogy a jegyem csak egyszeri belépésre alkalmas, nem akartak kiengedni. Negyvenkét éve járok ETO-meccsekre, de ilyen még nem fordult elő velem. Többször is volt rá példa, hogy kimentem, majd visszatértem a vendégszektorba. Egy cseppnyi emberség sem volt a biztonsági őrökben. Természetesen nem nyugodtam bele, hogy nem mehetek ki a boltba, s amikor megjegyeztem, hogy még a jegyemet sem kezelték rendesen, szó nélkül megütöttek… Elestem, s az orromból dőlni kezdett a vér. Az odaérkező rendőrök kérdezték meg, hogy kérek-e mentőt. Nem voltam jól, így igent mondtam. Elképzelni sem tudom, mi történt volna, ha a szívritmus-szabályzómat találják el…”

Mint kiderült, a férfinak eltört az arccsontja.

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top