Aktuális

Nőket bántalmaz, inzultál egy ámokfutó Budapesten

Az egyik megvert áldozat a rendőrséghez fordult, egyelőre kevés sikerrel.

A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene csoport osztott meg két felvételt egy férfiról, aki több panaszos szerint is nőket zaklat Budapest utcáin – írja az Index.

https://www.facebook.com/anemaznem/posts/1106363089565676?comment_id=1106930879508897¬if_id=1566490817239248¬if_t=feed_comment

A férfi nemcsak szóban, de tettlegesen is bántalmazott járókelőket.

A poszt szerint legutóbb a Múzeum kertben ment oda két nőhöz, és hiába kérték többször is, nem tágított, a nőket szexuális aktusra szólította fel, majd az elutasításra gyalázni kezdte őket, és a halálukat kívánva kereszteket vetett, erről az esetről videó is készült.

Van, hogy kávézókba megy be, de feltűnt már könyveket árulva is, és minden visszautasításra agresszívan reagál. A férfit szintén sértett kommentelők Szentendrén is látták, egyikük szerint ott is lakik.

A testi sértés miatt az egyik áldozat a rendőrséghez fordult, ahol azt mondták neki, hogy ha két hónapig nem találják meg az elkövetőt, akkor felfüggesztik az ügyet.

Az Index megkereste a BRFK-t, válaszukkal frissítjük a cikket.

(Kiemelt kép: illusztráció, iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top