Aktuális

Marad a kánikula, de megjön az eső

Záporokkal, zivatarokkal telik a hétvége, a csúcshőmérséklet napokig 34 fok körül lesz.

Szombaton többórás, de nem zavartalan napsütés várható. A fátyolfelhőzet mellett gomolyfelhők is képződnek, amelyekből elszórtan – legnagyobb eséllyel a Nyugat-, Délnyugat-Dunántúlon – alakulhat ki zápor, zivatar. Az északkeleti, keleti szél többnyire mérsékelt marad, de zivatar környékén erős vagy viharos széllökés is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 34 fok között valószínű. Késő estére általában 21, 28 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Napközben elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. A keleties szelet néhol élénk lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 34 fok között várható.

Fotó: Pixabay

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 34 fok között várható.

Kedden napos idő várható, északon és nyugaton több, másutt kevesebb gomolyfelhővel. Néhol (inkább nyugaton és északon) zápor, zivatar előfordulhat. Megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top