Aktuális

Zöldlomb utcai tragédia: pszichológus segítségét kérik az óvónők

Nehéz lesz elmagyarázni a gyerekeknek, hogy mi történt.

Nem messze a tragédia helyszínétől járt óvodába az a négyéves kisfiú, akit apja gyilkolt meg az édesanyjával együtt. A férfi a család kutyáját is megölte, vélhetően azért, hogy ne tudja védeni az áldozatokat. A férfi a vérengzés után magával is végzett.

A múlt pénteki, Zöldlomb utcai tragédia miatt az intézmény dolgozói pszichológussal együtt fogják eldönteni, hogyan mondják el a gyerek ovistársainak, hogy mi történt vele – tudta meg a Bors. 

 

Mi is beszámoltunk arról, hogy fegyelmi eljárás indult a Tevékenységirányítási Központ ügyeletese ellen, amiért egy bejelentés után nem küldött járőröket a helyszínre. Állítólag többször is hívták a családhoz a rendőröket, számos veszekedés előzte meg a tragédiát. Amiért eljárás indul, az az a hívás, amelyben egy szomszéd jelezte a segélyhívón, hogy furcsa hangokat hallott a szomszédból, és egész nap nem látta a családot. A központból mégsem küldtek ki senkit a helyszínre.

A rendőrök az esetre azt írták, hogy kivizsgálják. „Akit fenyegetnek, bántalmaznak, zaklatnak, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón! Az is hívja a rendőrséget, akinek másvalakivel kapcsolatban van ilyenről tudomása! A rendőrök intézkedni fognak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top