Aktuális

„Jó anyának tartom magam!” – Megszólalt a tatabányai nő, akinek a fia két hajléktalant gyilkolt meg

Angelina szerint azok, akik most köpködnek rá, nem ismerik az igazságot.

Pár napja 3 és fél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték nem jogerősen azt a 39 éves tatabányai asszonyt, akinek a kamasz fia két éve hidegvérrel megölt két hajléktalant. Az ügyészség szerint a nő megverte, elhanyagolta mindkét fiát, és nem gondoskodott róluk.

A Blikk most annak próbált utánajárni, hogy M. Angelina Konstantina valóban egy szörnyeteg, vagy maga is áldozat. A tatabányaiak egy része fel sem tudja fogni, hogy az Apolló nevű fiú által elkövetett gyilkosság után hogyan nevelhet még gyereket az asszony. A nő kisebbik fia hatéves, állítólag vele is ugyanúgy ordibál, mint a nagyobbal tette.

Az anya azt mondja, azok, akik köpködnek rá, nem ismerik az igazságot.

„Anyám 9 évesen otthagyott étel, ital nélkül egy fűtetlen házban, mert úgy gondolta, hogy jobb lesz neki egy fickóval élni. Intézetbe kerültem, nem volt képem a rendes családról, de azt tudtam, hogy a fiaimat soha nem hagyom el. A bíróság szerint elhanyagoltam őket, de ez nem igaz. Folyton dolgoztam, hogy nekik mindenük meglegyen. Közben próbáltam Apollót keményen fogni, kértem, ne csavarogjon, a tanulásra figyeljen. Az összes létező hivatalos állami szervet megkerestem, hogy segítsenek, mert a nagyfiammal baj van! Senki nem tett semmit. Most persze csak én vagyok a felelős mindenért. Akármit is mondanak rólam, én jó anyának tartom magam”

– mondta az asszony a Blikknek.

Az ügyészség szerint Angelina az idősebb fiát többször megverte, bántalmazás közben pedig ordítva szidta. Nem figyelt arra, hogy a gyereknek legyen iskolatáskája, ruhája, rendszeresen fürödjön, egyetlen melegítőjét és pólóját a fiú maga mosta.

(Kiemelt kép: Istockphoto)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top