Aktuális

Ez a férfi rongálta meg a mentősök autóit – fotó

A rendőrség azt kéri, aki felismeri a férfit, hívja a rendőrség honlapján található számok valamelyikét.

„Vandálok rongálták meg a mentődolgozók autóit” – írta az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán, a poszthoz pedig több képet is mellékeltek azokról az autókról, amiket ismeretlen tettesek rongáltak meg péntek este a Markó utcai Mentőpalota előtt.

Testvérlapunk, a 24.hu a rendőrségre hivatkozva most azt írja, a milliós kárt egy, a 14 fős, feltehetően ittas társaságból kiváló, 25 év körüli férfi okozta, aki végigsétált a mentőállomás előtt parkoló autók tetején, hat járművet megrongálva. A feltételezett elkövetőről egyébként felvétel készült – közölte szombat este a rendőrség.

mentő rongálás gyanúsított

Kép forrása: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a rendőrség honlapján található számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top