Aktuális

Fegyverrel akarták rendezni gyerekeik iskolai konfliktusát a szülők

A férfi azzal fenyegette gyermeke iskolatársának édesanyját, hogy megöli.

A Békés megyei Okányban egy gyerek napok óta panaszkodott az apjának, hogy az egyik iskolatársa szidalmazza, és bántja őt az iskolában.

A férfi megelégelte ezt, és 2019. szeptember 11-én 20 óra körül az egyik barátjával, akinek a lánya szintén panaszkodott otthon, elment az érintett fiú szüleinek házához, és hangosan kiabálni kezdett, szidalmazta az ott lakókat. A fiú szüleivel és két testvérével volt otthon. Mikor a fiú édesanyja kijött a házból, a férfi azzal fenyegette, hogy megöli, majd a nála lévő gáz-riasztópisztollyal a levegőbe lőtt.

Pisztoly fegyver

Ezzel a gázpisztollyal lőtt a férfi (Police.hu)

A nő visszarohant a házba, bezárta az ajtót, és hívta a rendőrséget. A két férfit a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el, majd előállították őket a Sarkadi Rendőrkapitányságra. A rendőrség mindkettőjüket őrizetbe vette, és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellenük.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top