Aktuális

Meglett az eltűnt magyar súlyemelő

Kiderült, hogy nem is tűnt el; egyszerűen nem ment el a thaiföldi világbajnokságra.

Semelyik csapattársa, de még a szövetségi kapitány sem tud semmit Magát Krisztináról – írtuk tegnap az MTI híre alapján. „Fogalmam sincs, mi történhetett, megsérült, vagy más a gond, hiszen megvolt a repülőjegye is, és velünk együtt kellett volna eljönnie Budapestről. Nekem nem jelezte, hogy mi az oka otthon maradásának” – mondta a válogatott szövetségi kapitánya, Gyurkovics Ferenc.

A Nemzeti Sport most azt írja, a hírekkel ellentétben Magát Krisztina nem tűnt el, sőt már a múlt héten jelezte, hogy a térdsérülése miatt nem tud Pattayába utazni. A lap ezzel együtt érdeklődött a súlyemelőnél és Dobos Imre szövetségi elnöknél is, ám egyikük sem reagált a megkeresésre.

A furcsa esetnek egyébként még akár egy doppingügyhöz is köze lehet, mert a Magyar Antidopping Csoport honlapján, a folyamatban lévő fegyelmi ügyek adatbázisában épp egy súlyemeléshez köthetőről írnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top