Aktuális

Szerdán a nyakunkba szakadhat az ég

A legmagasabb nappali hőmérséklet 18–23 fok között alakul, országszerte számíthatunk záporokra, zivatarokra.

Kedd estig többnyire szakadozott marad a felhőzet, csak délkeleten, keleten borulhat be az ég, de számottevő csapadék nem várható. Mérsékelt marad a légmozgás is, késő estére 12–18 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Fotó: Unsplash

Szerdán reggel aztán többfelé megnövekszik a felhőzet, és országszerte eleredhet az eső. A Dél-Dunántúlon hajnalban vastagabb köd is várható.

Szerdán délelőtt erősen felhős, borult lesz az ég, rövidebb napos időszakokra elsősorban a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén számíthatunk. A csapadékzóna kelet felé távolodik, délutánra a Tiszántúlon is jórészt megszűnik a csapadék. De csak egy rövid időre, hiszen délután északnyugaton már újabb eső és zápor is lehet, sőt, egy-egy zivatar sem kizárt.

Szerdán napközben a déli szél többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18–23 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top