Aktuális

Meglepő fordulat az ablakon kizuhant Pannika ügyében

A kislány 2017 májusában máig tisztázatlan körülmények között zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakából.

Új információt tudott meg a Blikk annak a kislánynak a halálával kapcsolatban, aki 2017 májusában kizuhant egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakából. Pannikára édesapja talált rá, aki egy szemtanú szerint felrohant vele a negyedik emeleti lakásba.

Képünk illusztráció ()Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az ügyből fordulatos rendőrségi nyomozás lett, a szülőket tavaly novemberben gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsította meg a rendőrség.

A nyomozók nemrég egy új tanút is meghallgattak. Az illető rálátott Pannikáék ablakára, állítása szerint az apa – valószínűleg tehetetlenségében – beleütött az egyik nyitott ablakba, ez azonban szerinte nem az volt, amiről eddig azt hittük, hogy azon esett ki a gyerek – mondta el a Blikknek dr. Lichy József, az elhunyt kislány édesapjának ügyvédje.

Korábban úgy tudtuk, hogy a tragédiát megelőzően a keresztanyja vigyázott a gyerekre, mert a szülei dolgoztak. A nő azonban még a szülők hazaérkezése előtt távozott, így a kislány magára maradt. A szülők azt állították, nem tudták, hogy a keresztanya korábban elment, ám ezt a telefonos üzenetváltások cáfolják, amelyekből az is kiderült, hogy nem először maradt egyedül a kislány a lakásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top