Család

Üzenetekkel bizonyítaná a keresztanya, hogy nem bűnös a negyedikről kizuhant kislány ügyében

A háromévesen meghalt kislány keresztanyja állítja, a szülők tudtak róla, hogy egyedül fogja hagyni a gyereket.

Ügyvédje szerint Viber-üzenetekkel tudja bizonyítani a háromévesen meghalt Panni keresztanyja, hogy tájékoztatta a szülőket arról, reggel hatkor a munkája miatt egyedül hagyja a kislányt. A gyermek 2017 májusában szenvedett halálos balesetet, miután kizuhant egy kistarcsai társasház negyedik emeletéről.

A szülők korábban azt állították, a gyerekvigyázással megbízott keresztanya nem mondta nekik, hogy el fogja hagyni a lakást. Az anya azonban megbukott a hazugságvizsgáló tesztjén. A Blikk úgy tudja, a keresztanyát és a szülőket hamarosan szembesítik majd a nyomozók.

A kép illusztráció

Az utolsó perceket rekonstruálva kiderül: a kicsi összesen nagyjából 10 percet töltött egyedül. Ez idő alatt kellett felébrednie, valahogy alkoholt innia, teljes téli ruhába öltöznie, majd odahúzni a fotelt az ablakhoz, és arra felmászni. Azt gondolom, ez egy felnőttnek is szűkösen, igen sietősen fér bele 10 percbe, nemhogy egy hároméves pici gyereknek” – foglalta össze az üggyel kapcsolatos ellentmondásokat Panni keresztanyjának ügyvédje. 

A rendőrség tanúként hallgatta meg a kislány nagymamáját is, akit leginkább arról faggattak, milyen viszony volt a szülők között, mennyire volt gyakori köztük a veszekedés vagy akár a féltékenység.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top