Aktuális

Pornográfia miatt ítéltek el egy nyolcadikos lányt

Meztelen fotókat küldött tovább.

Jogerősen egy év próbaidőre ítélt a Nyíregyházi Járásbíróság pénteken egy fiatalkorú lányt, aki továbbküldött meztelen képeket az egyik osztálytársáról. A Nyíregyházi Törvényszék ismertetése szerint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nyolcadik osztályos sértett 2018 januárjában interneten megismerkedett egy román férfival, akinek meztelen képeket és videót küldött magáról.

Illusztráció: Unsplash

Miután márciusban megszakadt közöttük a kapcsolat, és a sértett ezt elmesélte osztálytársainak, az egyikük felvette a kapcsolatot a férfival, és a tőle kapott, a sértettről készült képeket és videót több osztálytársának is megmutatta, és elküldte.

A bíróság az egy év próbaidő mellett pártfogó felügyeletet is elrendelt, és arra kötelezte a lányt, hogy meghatározott időközönként jelenjen meg a pártfogó előtt, és tartsa vele a kapcsolatot. Ennek célja, hogy elősegítse a vádlott nevelését, társadalmi beilleszkedését, és megakadályozza, hogy újabb bűncselekményt kövessen el. Az ismeretlen férfi ellen külön eljárás van folyamatban.

(MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top