Aktuális

Az autó ablakába kiülve furikáztak fiatalok Szombathelynél

Csak a szerencsén múlott, hogy életveszélyes mutatványuk nem okozott balesetet.

Menet közben ültek ki a kocsi vezető és utasoldali ablakába fiatalok Szombathely határában, Zanatnál. Az életveszélyes vezetést, a mögöttük haladó autós utasa videóra vette. A felvételen jól látszik, hogy a fiatalok alig kapaszkodtak, miközben a jármű ablakába kiültek – derül ki a TV2 Tények riportjából.

„Sárvárról indultunk hazafelé, majd Váton utolértük ezt az autót, ott a fiatalok már integettek, meg a fejüket kidugdosták. Én megpróbáltam a követési távolságot betartani, hogy valahogyan védjem őket, mert láttam, hogy valami nem stimmel, majd Zanatnál kihajoltak először az ablakon, majd utána fel is ültek” – mesélte a történtekről Kovács Tibor, aki szemtanúja volt a veszélyes mutatványnak.

A TV2 Tények által megkérdezett közlekedési szakértő, Unger József szerint pillanatok alatt tragédia történhetett volna, ekkora sebességnél ugyanis már nagyon nehéz korrigálni. A fiatalok ámokfutásukkal mindkét irányban veszélyeztették a forgalmat.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top