Aktuális

Nyílt színen tépték egymás haját a tinilányok

Egy pofon és hajtépés miatt lettek gyanúsítottak a tizenévesek.

Az ember sokszor teljesen tanácstalan, mit is tegyen, ha az utcán veszekedő, dulakodó tinédzsereket lát. Beavatkozzon-e vagy sem? Hívja a rendőrséget vagy sem? Bizony, még az elsőre kevésbé durvának tűnő dolgokból is lehet rendőrségi ügy.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai most vádemelést javasolnak olyan tinikkel szemben, akik egy közintézményben estek egymásnak még januárban –olvasható a police.hu-n.

Az egész egy szóváltással kezdődött a településen, a lányok állítólag egy fiún kaptak hajba – szó szerint. Kiabáltak, szidalmazták egymást, egymás haját húzták.

Egy ott dolgozó szemtanú úgy döntött, beavatkozik, de a lányok ezután is agresszívak voltak, egyikük, egy tizenhét éves lány pofon is vágta a barátnőjét. „Mindez megbotránkozást keltett a helyszínen tartózkodó emberekben” – olvasható a rendőrség honlapján. Ez utóbbi miatt garázdaság vétsége a gyanú, a kunszentmiklósi nyomozók már ki is hallgatták a fiatalokat. A lányok szabadlábon védekezhetnek.

Címlapképünk illusztráció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top