Aktuális

Kiugrott az ablakon egy tízezresért

Gyereket rabolt ki egy borsodi férfi.

Egy 42 éves, ózdi férfi 2018. augusztus elején, a délutáni órákban, házának nyitott ablakából nézelődött, amikor felfigyelt egy általa látásból ismert 13 éves fiúra, aki a közeli kisbolt irányából gyalog tartott hazafelé, miközben a kezében egy tízezer forintost lóbált.

A férfi elhatározta, hogy megszerzi a pénzt, és rákiáltott, hogy „Add ide a pénzt!”. A gyerek ettől megrémült, és a bankjegyet rögtön a jobb nadrágzsebébe rejtette, a vádlott azonban kiugrott a ház ablakán, és odament hozzá. Egyik kezével a fiú mindkét kezét összekulcsolva lefogta, míg a másik kezével a nadrágzsebéből kivette a bankjegyet, és ezután visszament a házába.

Rendőri intézkedésre került sor, melynek során az eltulajdonított bankjegyet lefoglalták, és a sértett törvényes képviselőjének kiadták.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.

via

(Nyitókép: illusztráció, MTVA/Bizományosi: Faluldi Imre)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top