nlc.hu
Aktuális

Boltos állította meg a rablót

Lefegyverezte a rablót a bátor boltos

A férfi részegen indult pénzt szerezni, de zsákmány nélkül maradt.
fegyver

Három üzletben is próbálkozott, de zsákmány nélkül maradt a pomázi fegyveres rabló. Július 17-én reggel indult rabolni egy gáz-riasztó pisztollyal. Két helyről kizavarták, a buszpályaudvarnál egy kínai bolt tulajdonosa azonban lefegyverezte. A rendőrök most végeztek a nyomozással – számolt be az RTL Híradó.

A rablóval szembeszálló boltos látásból ismerte a támadót, mert a pomázi boltjában többször is vásárolt. Aznap is benyitott hozzá; rabolni jött, de ez nem derült ki azonnal. A fegyveres rabló a pénztárgép felé indult, de a kínai boltos rávetette magát. Dulakodtak, majd a kínai férfi az utcára húzta és megpróbálta lefogni a támadót. Ekkor a fegyver is elsült, így derült ki, hogy egy gáz-riasztó pisztoly volt. Közben többen is rendőrt hívtak.

Kiderült, a 45 éves férfi részegen indult pénzt szerezni. Már elfogásakor azt mondta, családi okok miatt szeretné, ha letartóztatnák, de a pontos indokáról nem beszélt. Január közepén emelhetnek vádat ellene.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top