Életmód

Rablótámadás közben kérte meg a szerelme kezét – videó

Az egészet a vőlegény szervezte. A halálra rémült nő igent mondott.

A tökéletes lánykérés kitalálása nem könnyű feladat a férfiaknak, sok kreativitás és idő kell hozzá, hogy tényleg jól sikerüljön. Néha azonban a nagy ötletelésből elég bizarr dolgok sülnek ki.

Egy bostoni férfi úgy kérte meg a szerelme kezét, hogy megrendezett egy bolti rablást, a biztonsági kamerák pedig felvették az egészet.

A videón az látható, hogy egy férfi zsebre dugott kézzel – mintha fegyver lenne nála – a bolt hátsó részébe tereli a párt. A rabló megkérdezi tőlük, hogy vannak-e gyerekeik, ennél a pontnál pedig halálra rémül a nő, az sem tudja, megéri-e a holnapot.

Elmondják, hogy három gyerekük van – 14, 6 és 2 évesek –, de még nem házasodtak össze. Majd miközben a nő a párja mögött guggol, a rabló átnyújt egy gyűrűsdobozt a férfinak, aki megkéri reszkető szerelme kezét.

Ilyen helyzetben valószínűleg a nők egy része elküldené a fenébe a pasiját, de a videón látható nő igent mondott.

Egy másik videóban a férfi elmagyarázza, hogy azért szervezett ilyen lánykérést, mert a párjával korábban megbeszélték, hogy nem lesz szokványos eljegyzés.

Azt is elárulta, hogy eredetileg azt tervezte, hogy a rendőrség letartóztatja a nőt, de ebbe a rendőrség nem volt hajlandó belemenni, ezért lett a rablótámadásos lánykérés.

(LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top