Aktuális

Kiskorú lányoknak mutogatta magát a baranyai netes szatír

A férfi korábban ugyanilyen jellegű bűncselekmény miatt volt már rács mögött.

A Pécsi Járási Ügyészség szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen, aki videóüzenetek során mutogatta magát fiatal lányoknak.

A férfit korábban ugyanilyen jellegű bűncselekmények miatt a bíróság szabadságvesztésre ítélte, amiből 2018 augusztusában reintegrációs őrizetbe került. Ennek lényege, hogy a szabadságvesztés büntetés vége előtt az arra jogosult és érdemes elítélt hazamehet, a büntetésének hátralévő részét otthonában töltheti le, elektronikus lábbilinccsel történő ellenőrzés mellett.

A férfi ezen őrizet alatt lakóhelyén több kamuprofilt is létrehozott egy ismert közösségi oldalon, annak érdekében, hogy azokat később szeméremsértéshez használja fel. A férfi az általa így létrehozott profilokkal előbb ismerősöket gyűjtött a világhálón, majd olyan lányok oldalát kereste fel, akikkel valamilyen közös ismerősön keresztül kapcsolatba tudott lépni.

internetes zaklatás fiatal lány

(Illusztráció, iStock)

Kiszemeltjeivel az interneten megismerkedett, üzenetet váltott, illetve videóhívásokat kezdeményezett. Ennek során a férfi 2018 decemberében és 2019 januárjában két kiskorú lánnyal vette fel a kapcsolatot, és rávette őket, hogy megnézzék a nekik küldött videóüzenetet.

Miután a sértettek a férfi videóüzenetét fogadták, az élő videóhívás során a férfi a telefon kamerája előtt ülve önkielégítést végzett úgy, hogy a videón az arca nem, a nemi szerve viszont látható volt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top