Aktuális

100 zenei fesztivált bulizott végig kerekesszékkel

A 32 éves izraeli fiatalember nem tud járni, nehezen beszél, és rövidlátó is. 8 évvel ezelőtt úgy döntött, kihozza az életből a maximumot, és bejárja a világot!

A 32 éves tel-avivi Gal onnan lehet ismerős a magyar közönségnek, hogy ő volt az a kerekesszékes fesztiválozó, akit a Sziget idei zárónapján a Foo Fighters felhívott a színpadra, és Dave Grohl megengedte neki, hogy összetörje a gitárját a koncert után. Többek közt ezekből a jelenetekből született a Wheels of Madness, az Őrület kerekei című dokumentumfilm, amit a napokban mutattak be Bécsben. A filmet a fiatal osztrák rendezőnő, Hanna Mathis rendezte.

Most az RTL Klub riportjából az is kiderült, Gal kisgyermekkora óta van kerekesszékhez kötve, emellett nehezen formálja a szavakat, és rövidlátó is. 8 éve változott meg az élete, amikor egyedül elutazott Londonba, hogy megnézze a Pink Floyd zenéken alapuló A fal című koncertet. Akkor elmondása szerint a saját, belső falai is leomlottak benne, úgy döntött , hogy körbeutazza a világot. Gal azóta 100 fesztivált járt meg egyedül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top