Aktuális

Elhunyt Goo Hara, dél-koreai énekesnő

Holttestét helyi idő szerint vasárnap este találták meg.

A szöuli rendőrség közleménye szerint a 28 éves énekesnő holttestét a lakásában találták meg. Goo korábban a népszerű Kara tagja volt. Fél évvel ezelőtt eszméletlen állapotban találta meg otthonában a menedzsere, akkor öngyilkossági kísérletről írtak a helyi lapok

A nő tavaly feljelentette volt barátját, mivel a férfi azzal fenyegette, hogy nyilvánosságra fogja hozni a kettejük szexeléséről készített felvételt, amit Goo tudta nélkül készített. A 444 a gyászhír közlése mellett megjegyzi, hogy Dél-Koreában egyre elterjedtebb, hogy nőkről titokban videófelvételeket készítenek, és hogy ezeket később online közzéteszik a férfiak – 2017-ben több mint 6400 esetben fordultak sértettek a rendőrséghez. 

Goo halála pár héttel egy barátja, a szintén K-pop sztár halála után történt: Sulli, az f(x) korábbi tagja többször beszélt a mentális problémáiról, és halála rávilágított arra a tényre is, hogy a K-pop sztárjai a hírnév mellett milyen mértékű online gyűlöletnek is ki vannak téve.

Az énekesnő halálának körülményeit vizsgálja a rendőrség. Néhány óra leforgása alatt több gyászvideó is készült róla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top