Aktuális

Két akrobata is súlyosan megsérült a hétvégén

Az oroszországi Belgorodban történt balesetről videófelvétel is készült.

 

Súlyos baleset miatt szakadt félbe egy cirkuszi előadás vasárnap Londonban – írja a 24.hu. A Hyde Parkban működő Zippos Christmas Circus Show egyik esti előadása közben egy akrobata kicsúszott a hevederéből, és kilenc méter magasból a porondra zuhant. A szervezők azonnal kiürítették a helyszínt, a The Sun című brit bulvárlapnak nyilatkozó szemtanúk szerint az első sorok tele voltak gyerekekkel, sokan sírva hagyták el a helyszínt.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI / Szigetváry Zsolt)

A cirkusz üzemeltetői kihívták a mentőket, akik ellátták és kórházba szállították a 35 éves Jackie Armstorngot. A cirkusz szerint tapasztalt, tízéves cirkuszi múlttal rendelkező akrobatáról van szó. Állapotáról egyelőre nem közöltek információkat.

Vasárnap egy másik hasonló baleset is történt. Az oroszországi Belgorodban a City Mall pláza melletti cirkuszban zuhant le egy légtornász a magasból, őt lábtöréssel szállították kórházba. Az esetről videó is készült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top