Aktuális

Beázott, így használhatatlan lett a dunakeszi gimnázium tornaterme

A dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium tornatermét már akkor is alig tudják használni, mikor épp nem esik az eső. Több mint 700 diák maradt most tornaóra nélkül.

Egy olvasó írt levelet az Indexnek, feltehetően egy szülő, akinek a dunakeszi Radnóti Miklós Gimnáziumba jár a gyermeke, ahol mára használhatatlanná vált a tornaterem. A tornacsarnok teteje számtalan helyen lyukas, egy ideje már vödrökkel és ládákkal sem tudják megvédeni a befolyó csapadéktól a parkettát és persze a diákokat. Egy darabig próbálták kerülgetni a vödröket a tornaórákon, de már ez is balesetveszélyesnek bizonyult, mert a diákok így is megcsúsztak a vízben. Mára a padló végképp felpúposodott.

A levél írója arról is beszámolt, hogy most a több mint 700 diáknak már egyáltalán nem tudnak testnevelésórát tartani az iskolában, ahol nemcsak a csarnok, hanem a nyílászárók és a teljes vízvezeték-hálózat felújítása is jó ideje húzódik.

Az Index kereste kérdéseivel az iskola igazgatóját, a fenntartó Klebelsberg Központot és a helyi önkormányzatot is, egyelőre nem válaszoltak.

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top