Aktuális

Eladta a szomszéd gyereket egy iPhone 11-ért

A nagymama megbízott a szomszédban, aki rendszeresen vigyázott az unokájára. Hiba volt.
iPhone 11

A vietnámi Thai Thi Bich Hanh rendszeresen vigyázott a szomszédban lakó kétéves kislányra. A gyerek a nagymamájával élt, mivel az anyja szerencsejáték-függő, az apja pedig elhagyta.

A nő egy alkalommal épp a kislánnyal játszott, miközben videochatelt egy online ismerősével,  Tran Tuan Vinh, az ismerős megjegyezte, hogy milyen aranyos a csöppség.  Thai nem sokkal később felajánlotta a férfinak, hogy eladja neki a gyereket.

Október 31-én azt hazudta a nagymamának, hogy elviszi játszani a kislányt, ehelyett azonban Tran lakására vitte. A férfi a gyerekért egy iPhone 11-es készüléket, valamint másfél millió vietnámi dongot adott a nőnek.

Thai ezek után azt mondta a nagymamának, hogy fogalma sincs hová tűnhetett a kislány, a rendőrségi kihallgatásakor pedig azt állította, hogy a gyereket otthon hagyta, míg elment dolgozni. Három nappal később aztán bevallotta az igazságot.

A hatóságok Tran otthonában meg is találták a kislányt, akit visszavittek a nagymamájához.

Tettéért a nő három és tíz év közötti börtönbüntetést kaphat.
via

(Nyitókép: Chris Ratcliffe Bloomberg via Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top