Aktuális

Ezt a videót látnod kell! Trónok harca stílusban figyelmeztet a Magyar Közút a tél közeledtére

Bár sokáig volt kegyes hozzánk a hosszú nyár, de most a tél valóban közeleg. Az éjszakák egyre hosszabbak, és mint tudjuk, az éj sötét és tele iszonyattal – hangzik el a videóban.

Mint arról beszámoltunk, a meteorológiai előrejelzések alapján közeleg a tél, és vasárnaptól már havazásra számíthatunk az ország északi részén. Az időjárás előrejelzések szerint ugyanakkor főleg a hétfői napon terjedhet ki a havazás nagyobb területekre. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra hívta fel a figyelmet, hogy már november 10-től téli üzemmódra állt át, a szakemberek és a munkagépek hétvégétől pedig már élesben is dolgozhatnak a hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákon.

A közelgő téli időjárásra a Magyar Közút ezzel a vicces videóval figyelmeztet. A Trónok harca-rajongók odalesznek érte!

„Közel 4 ezer harcos munkatársunk csaknem ezer gép vastrónjára ül, és teli sótárolók várják az első ütközetet. A narancs sereg már készül az első havazásra. (…) Munkatársaink és gépsárkányaink bevetésre készen állnak. (…) Ne várjátok a hollók érkeztét, hanem hívjatok minket” – hangzik el szuperkreatív videóban.

Mi imádjuk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top