nlc.hu
Aktuális
Jövő héten kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt

Jövő héten kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt

Az M1 aktuális csatorna információi szerint a tanárnő kész megbocsátani a diákjának.

Várhatóan a jövő hét elején engedik ki a kórházból a győri iskolában csütörtökön megkéselt tanárnőt – írja a M1 aktuális csatorna alapján a 24.hu. A lap úgy tudja: a tanárnő kész megbocsátani a diákjának, aki az eddig rendelkezésre álló információk alapján azért szúrta meg osztályfőnöként a kezén és a hátán, mert elégedetlen volt a munkájával, és mert bosszantotta, hogy az utolsó dolgozatára hármast adott.

Az RTL Klub Híradójából kiderült, a tanárnőt meglátogatta a késelő diákjának édesapja is, akivel több mint egy órán át beszélgettek. A megyei rendőr-főkapitányság emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A bíróság szombaton elrendelte a diák letartóztatását. Erre a Győri Törvényszék szerint azért volt szükség, mert fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás nehezítésének veszélye, a tanúk befolyásolásának lehetősége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top