Aktuális

Egy színésznő lányát is szexuálisan zaklatták a Színművészetin

Trókán Anna és Trokán Nóra után a kisebb lány, Réka is felvételizett. Akkor történt az eset.

Szexuálisan zaklatták a Színház-és Filmművészeti Egyetem felvételijén Papadimitriu Athina lányát – mondta a színésznő az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A két már ismert színészként dolgozó lánya, Trokán Anna és Trokán Nóra lánya után a legkisebb, Réka is jelentkezett a Színház-és Filmművészeti Egyetemre.

„Egy nő zaklatta felvételi közben. Fel is hívtam a rektort, beszéltem vele. Ő nem volt jelen, hüledezett, azt ígérte, utánanéz. Aztán azt hallottam, ez nem újdonság, és nem csak az én gyerekemmel történt… Hallottam olyan esetről, hogy valakit elkezdett vetkőztetni, erre az jól megpofozta, de az én gyerekem jól megijedt és befeszült” – írja a Reggelire hivatkozva az Atv.hu.

Elmesélte, hogy Réka lányát nagyon megviselte az eset, este sokat fürdött, zaklatott volt. A színésznő először nem akarta annyiban hagyni a dolgot, de utána arra jutott, nem akar kibabrálni két idősebbik lányával, és az is közrejátszott, hogy megtudta, a lányával történtek nem számítanak egyedi esetnek.

(via)

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top