Aktuális

Brutális állatkínzás: megkínzott egy kutyát, majd végighúzta az utcán

Azt állította, hogy a saját kutyája, de kiderült, hogy egy váci házból kiszökött kutyával kegyetlenkedett.

A Szurkolók az állatkínzás ellen csoport úgy tudja, egy házból szökött ki a kutya, ekkor fogta el, és kezdte kínozni a férfi. A Tények információi szerint a vasútállomásnál többször ököllel megütötte a kutyát, végigvonszolta az utcán, majd kikötötte egy élelmiszerbolt elé. A férfi azt állította, hogy az ő kutyája, és ahogy fogalmazott: csak be akarta csicskítani.

A szemtanúk értesítették az állatvédőket az esetről, akik a helyszínre mentek, de a váciak közül is többen megkeresték a férfit, hogy kérdőre vonják tette miatt. A környéken egyébként szinte mindenki ismeri a kutyával kegyetlenkedő, Ördög csúfnevű férfit. A soha nem fejezett, üresen álló váci pláza épületének harmadik szintjén húzza meg magát.

A Tények úgy tudja, hogy a 38 éves férfit a rendőrök kihallgatták, de nem vették őrizetbe. Állatkínzás és más bűncselekmények miatt is eljárás indult ellene.

A kutyában egyébként volt chip, így az állatorvosi vizsgálatok után visszakerülhetett gazdájához.

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top