Aktuális

Komoly változások a lottósorsolásban

A Szerencsejáték Zrt. szeretné a fiatalabb korosztályokat is megszólítani.

2020. január 4-étől megújuló látványvilággal és tartalommal debütálnak a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsorai a Duna Televízió képernyőjén. Az adások átalakulása mellett a Hatoslottó élő számhúzása is átkerül a közmédia csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható – írja az MTI.

lottó, lottóhúzás, szerencsejáték

Fotó: Unsplash

Az elmúlt években a Szerencsejáték Zrt. műsorai hetente átlagosan több százezer nézőt ültetettek a képernyők elé. Nyolc év után a cég úgy döntött, hogy a legújabb játékos- és nézői igényeknek megfelelően átalakítja műsorait, így 2020 első hétvégéjétől nemcsak a SzerencseSzombat lottóshow, hanem a Kenó, a Skandináv lottó és a Hatoslottó adásai is megújulnak. A látványvilág mellett az adásokat is modernizálják. A nemzeti lottótársaság célja, hogy a jelenlegi nézőknek nyújtott színvonalasabb műsor mellett a fiatalabb, 18-39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérje.

A legnagyobb változás az Ötöslottó élő sorsolási műsorát, a SzerencseSzombatot érinti, a technikai megújítás mellett a főcímek, a zenei betétek, a díszletek és az adás szerkezete is alapvető változáson esnek át, amelynek köszönhetően modern, zenés, szórakoztató sorsolási show-műsort láthatnak majd a nézők az év minden szombatján. Nagyobb hangsúly kerül a nyerőszámok látványosabb kisorsolására és a közönség szórakoztatására is, hiszen hétről hétre a hazai könnyűzenei élet legismertebb előadói láthatók majd a televíziók képernyőjén. Emellett a show új elemeként a Luxor játék sorsolása alatt ismert magyar sztárvendégekkel beszélgetnek majd a műsor házigazdái.

Az adások megújulása mellett további változás, hogy a jövő évben a Hatoslottó sorsolása is átkerül a közmédia csatornájára, így az Ötöslottó, a Luxor, a Joker, a Kenó és a Skandináv lottó mellett immár a második legismertebb magyar játék sorsolása is a Duna Televízióban kísérhető figyelemmel. A műsor a korábban megszokott időpontban, azaz vasárnap 16:00 órai kezdettel 5 perces időtartamban kerül adásba. Így a nemzeti lottótársaság összes sorsolási műsora egy csatornán lesz látható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top