Aktuális

Ez rettenetes: tévedésből, gazdája tudta nélkül altatta el az állatorvos a tacskót

Összekeverték a papírokat műtét közben, így történhetett meg a visszafordíthatatlan tragédia.

Egy család kiskutyáját gyászolja, miután az állatorvos tévedésből elaltatta Ziggyt, a tacskót. A kutyát azért vitték az orvoshoz, mert fura volt a légzése. Az állatorvos műtétet ajánlott, amibe a család belement.

Ziggy, Forrás: Facebook

Martinez, a kutya gazdája, később egy szörnyű hívást kapott a rendelőből: kiskutyáját elaltatták. Az orvos a műtét közben ugyanis rájött, hogy sokkal több munka és pénz lenne az eb életének megmentése, ezért felhívta az asszonyt, hogy beleegyezését kérje az eutanáziába. Csakhogy, mint kiderült, egy másik családot hívtak véletlenül, akiknek szintén van egy Ziggy nevű kutyájuk. Martinez soha nem egyezett volna bele, hogy elaltassák a kutyát, és most az állatorvost hibáztatja, amiért nem adta meg a családnak a döntés jogát.

Azóta Martinez alig bírja abbahagyni a sírást, sokként érte, hogy hatéves kiskutyája, legjobb barátja ilyen szörnyű véget ért. „Mindenhova követett, és hozzám bújt. Elviselhetővé tette a szorongásomat. Szörnyen érzem magam, hogy ez történt” – írta a Facebookra.

 

Az állatorvos állítólag elnézést kért a szerencsétlen incidens miatt. Arra ugyan nem volt garancia, hogy ha tovább folytatják a műtétet, Ziggy túléli a beavatkozást, de ez érthető módon egyáltalán nem vigasztalja a gazdit.

(Foxnews) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top