Aktuális

Megkéseltek egy tanárt egy budapesti villamoson

A rendőrség elfogta a tettest.

A pestszentlőrinci rendőrök elfogták azt a férfit, aki többször megszúrt egy iskolás csoportot kísérő tanárt egy budapesti villamoson.

A szerdán érkezett bejelentés szerint a XVIII. kerületben az 50-es villamoson egy férfi bozótvágó késsel fenyegette az utasokat. A segélyhívást követően a járőrök perceken belül a helyszínre értek, és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt.

50-es villamos

Az 50-es villamoson történt a támadás (A kép illusztráció! Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

 A nyomozás során kiderült, hogy T. István többször megszúrt egy férfit, aki azonban még a rendőrök kiérkezése előtt leszállt, majd sérülésével orvoshoz fordult. A hatóságot az orvos értesítette. A tanár az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A támadót súlyos testi sértés bűntett kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd – mivel a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte – a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték büntetésének letöltésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top