Aktuális

Karácsony után egy nappal megrohanták az emberek a boltokat, máris fogytán az áru

Rengetegen mentek vásárolni a háromnapos zárva tartás után a pénteki munkaszüneti napon. Sokan vásárlással pihenték ki a karácsonyi fáradalmakat.

A bevásárlóközpontokban annyian voltak pénteken, mint az ünnep előtti utolsó napokon. Többen a hibás vagy a nem tetsző ajándékot vitték vissza cserére. Mások pedig már direkt a leárazások miatt mentek: vannak olyan üzletek, ahol akár 70 százalékos kedvezményt is kínálnak karácsony után – számolt be az RTL Híradó.

A Tények riportja szerint úgy megrohamozták az élelmiszerboltokat a vásárlók a karácsonyt követő első nap, hogy szó szerint kifosztották a polcokat. A legtöbben kenyeret, gyümölcsöt és alkoholos italokat vettek, de sok helyen a húspultok előtt is több méteres sorokban álltak, volt, aki már a szilveszteri virsli miatt állt be. Több vidéki üzletben arról panaszkodnak, hogy már a szállítókat várják, mert az éjjel-nappalikban is jól fogytak az áruk.

Idén minden rekordot megdöntött a novemberi és a decemberi forgalom az üzletekben.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top