Aktuális

Íme, a legfeledékenyebb utasok: mikrosütőt és talicskát is hagytak el idén a közlekedésben

Az emberi feledékenység meglepő dolgokra képes.

Hivatalos dokumentumok, pénz, tárcák, mobiltelefonok, tornazsákok és táskák, cipők és ruhanemű, kulcsok: a leggyakrabban ezeket a tárgyakat felejtjük fent a különféle járműveken. A BKV azonban közzétette az idei érdekesebb „leleteket” is. Hihetetlen, de akadt elhagyott talicska, mikrohullámú sütő (mindjárt három darab!), laptop, de találtak több rollert, gördeszkát és hangszert is, sőt festmény is érkezett a Talált Tárgyak Kezelőségére

Milyen szerencse, hogy mindezek meglettek, remélhetően aztán a tulajdonosok is.

A társaság azt is hozzátette, hogy elég sok helyen le tudjuk adni azt, amire rálelünk, például a forgalmasabb csomópontokban, a végállomásokon, valamint a forgalomirányító munkatársaknál és a BKK Ügyfélközpontjaiban.

Nem árt tudni, hogy ahhoz, hogy visszakapjuk, amit felelőtlenül elhagynunk, meg kell tudnunk mondani az elvesztés idejét, helyét, az elvesztett tárgy tulajdonságait, és magunkkal kell vinnünk valamilyen személyazonosságot igazoló okmányt – csak vigyázzunk, nehogy elhagyjuk az odavezető úton…!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top