Aktuális

Elfogták a kaposvári gyermekotthonban történt bántalmazás másik gyanúsítottját

A rendőrök korábban elfogták a videót készítő fiatalt, most pedig társát, a bántalmazót is megtalálták.

Korábban mi is beszámoltunk az esetről, és a megrázó felvételt is bemutattuk, melyen a bántalmazás látható az egyik kaposvári gyermekotthonban. A verést rögzítő felvételek nyilvánosságra kerülése után a Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást – írja a Police.hu. 

Miután a nyomozó hatóság az esetről tudomást szerzett, hivatalból intézkedve soron kívül büntetőeljárást rendelt el, és azonnal megkezdte az ügy körülményeinek vizsgálatát. A beszerzett bizonyítékok alapján a két feltételezett fiatalkorú elkövetőt azonosították, elfogták, és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett kísérlete megalapozott gyanúja miatt.

A felvételen bántalmazóként látható 16 éves fiatalt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top