Aktuális

Kisfia is gyászolja az Angyalföldön agyonvert nőt

A jobb élet reményében költözött vidékről a fővárosba az anya.

A jövő héten ünnepelte volna 34. születésnapját az a nő, akit három napja halálra vertek a XIII. kerületi Népfürdő utcában.

A fiatal nő néhány éve költözött vidékről Budapestre a jobb élet reményében, de tartotta a kapcsolatot a családjával. A 10 éves kisfiára a gyerek apja vigyázott, amíg az asszony igyekezett munkát találni – írja a Blikk.

Arról nem tudni, hogy rossz társaságba keveredett volna, de a nőnek nem volt mobiltelefonja, senki sem ismerte a barátait. Nem tudták, hol és kivel lakik, erről nem számolt be. Amikor hazautazott, megnyugtatta a családját, hogy minden rendben van vele.

„Egyszerűen nem tudom elfogadni azt, ami történt! Tudnom kell, ki volt képes ilyen szörnyűségre, és mi volt az indoka?! Pénz, szerelem vagy bosszú… ?! Semmi nem érhet annyit, hogy elvegye egy másik ember életét”

– mondta könnyek között a lapnak egy barát.

Az anya szűkösebb körülmények között élt a fővárosban, de vidéken saját kertes háza volt, azt tervezte, hogy nemsokára visszaköltözik oda, ez azonban már örökre csak terv marad.

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top