Aktuális

Szélvédőbe szorult gyalogossal együtt hajtott el a gázoló

A Kerepesi úton, a zebrán ütötte el a BMW-s a gyalogost, aki az autó szélvédőjébe szorult, a sofőr így hajtott tovább vele. Szerencsére pont arra járt egy rendőr, aki hamar intézkedett.

Szolgálati autójával hajtott vissza Üllőről a fővárosba január 15-én este 7 körül egy Pest megyei nyomozó, amikor a Keresztúri úton a piros lámpánál az egyik mellett álló autó sofőrje integetve segítséget kért tőle – írja a Police.huElmondta, nem sokkal azelőtt egy autót látott a közeli parkolóba behajtani, aminek szélvédőjébe egy ember szorult.

A nyomozó hamarosan meg is találta az említett beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött. A helyszínen három férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a BMW-ben, egyikük elismerte, hogy ő vezette a balesetet okozó autót.

A nyomozó a sérülthöz mentőt hívott, súlyos állapotban vitték kórházba. Míg az erősítés meg nem érkezett, a három férfit visszatartotta, majd átadta őket kollégáinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top