Aktuális

Rendőri védelemre vártak a mentők Csenyétén, meghalt a beteg

Addig nem voltak hajlandóak bemenni a romatelepre, amíg nem érkeznek meg a rendőrök.

Péntek este rosszul lett egy ember a Borsod megyei Csenyétén, leállt a légzése, és a pulzusát sem tudták kitapintani, ezért mentőt hívtak hozzá. Kiss István polgármester szerint a mentők azonban nem voltak hajlandóak a romatelepre bemenni, megvárták a rendőröket. Időközben a férfi meghalt – írja az Index.

A polgármester Facebookján arról számolt be, hogy őt a rokonok hívták, majd miután néhány perc alatt a helyszínre érkezett, látta a mentőket, akik nem mozdultak a telep széléről.

Egy szemtanú szerint a rendőrök csak 20-30 perc múlva értek oda, és eközben a beteg meghalt. A holttestet a polgármester vitte ki a várakozó mentőkhöz, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A mentőszolgálat közölte, hogy egy élettelenül fekvő férfiről kaptak bejelentést, ezért két mentőegységet riasztottak. A mentőket már telefonon keresztül szidalmazás, fenyegetés érte, ezért kértek rendőri védelmet. A házból kihozott beteg újraélesztését a mentők folytatták, de már nem tudták megmenteni.

Az ügyben a rendőrség is vizsgálódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top