Aktuális

Ezerarcú gyilkos magyar nőt keres az Interpol

Aki tud valamit róla, félmilliós nyomravezetői díjat kaphat.

A nőt még 2006-ban elkövetett gyilkosságért, továbbá járműlopás miatt 12 év fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte a Szegedi Törvényszék. A büntetésből feltételes szabadságra került az elítélt. A pártfogói felügyelet szabályait azonban megszegte, és ismeretlen helyre távozott. A nő vélhetően elhagyta Magyarországot, és külföldön, Görögországban tartózkodhat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 500.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Szabó Sándorné elítélt felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki Szabó Sándorné elítélttel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon. A névtelenség megőrzésével tehető bejelentés a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Bejelentés e-mailben a bacsmrfk@bacs.police.hu címen tehető.

(via)

(Fotó: Police.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top