Aktuális

Tatabányai családirtás: ezért végezhetett kisfiaival az apa

A szomszédok hallották a sikolyokat, amikor az édesanya rátalált halott kisfiaira.

Mint arról beszámoltunk, pénteken egy apa megölte 7 és 9 éves gyerekét, majd magával is végzett Tatabányán.

A Blikk azt írja, a tragédiának semmi előjele nem volt, a férfit csodás édesapának ismerték meg a szomszédok, a gyerekek illemtudóak voltak, úgy tűnt, minden harmonikus a családban.

A gyilkosság napján a házból félelmetes halálsikolyok hallatszódtak, állítólag a gyerekek anyja arra ért haza, hogy mindkét fia halott. Ekkor még az apa élt, de végül önmagával is végzett.

Rendőrök a tragédia helyszínén (Fotó: Police.hu)

A sikolyok hallatán a szomszédok azonnal tárcsázták a segélyhívót, a rendőrök pedig perceken belül a helyszínre érkeztek. Ám akkor már késő volt, apa és fiai is holtan hevertek.

A Bors úgy tudja, a 40 éves férfi a tragédia előtt összeveszett a párjával. Az asszony elment otthonról, az apa pedig egyedül maradt a gyerekekkel. Az MTI információi szerint az apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

Ha valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! Ha te érzed úgy, hogy összecsaptak a fejed felett a hullámok, bátran hívd őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top